Voorjaarsrit Arresleeclub Glijen en Rijen

18 mei 2007

ALBLASSERDAM – Op Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei, hield Arresleeclub Glijen en Rijen haar traditionele voorjaarsrit door de Alblasserwaard. Er werd om 10.00 uur gestart vanaf het terrein van Nedstaal aan de Staalindustrieweg in Alblasserdam. Hierna werd er door de West-Alblasserwaard een flinke rit gemaakt en keerde men weer naar het startpunt in Alblasserdam. De totale rit was zo'n 35 kilometer. 's Morgens was er helaas nog wat regen, maar in de loop van de dag werd het droog en scheen zelfs het zonnetje tussendoor.

Foto: Richard van Hoek

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.