Groep van IHC loopt voor het eerst mee in Marathon Rotterdam

13 april 2014

ALBLASSERDAM - Zondag 13 april 2014, de vierendertigste Rotterdam Marathon. Prima weer voor de lopers, en een grote belangstelling van toeschouwers en supporters langs de kant van de route.

Ook uit Alblasserdam liep en een aardige groep lopers deze marathon mee. Van het bedrijf IHC Kinderdijk, wat sport hoog in het vaandel heeft staan, liep een grote groep werknemers onder andere voor de eerste keer de marathon.

Net voorbij het 20 kilometerpunt op de Dorpsweg kregen we een eerste IHC-Alblasserdammer in beeld: Arjan van Oeveren. Hij liep ook zijn eerste marathon, en was na ongeveer twee uur net voorbij het 20 kilometerpunt. (zie foto)

Arjan kwam in zijn eerste marathon na vier uur, drie minuten en negen seconden stralend over de streep op de Coolsingel.

Fotograaf: Hennie van der Zouw.

 

Klik hier voor een korte video-impressie.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.