Tijdelijke verkeersmaatregel I.V.M. dodenherdenking/Bevrijdingsdag

22 april 2005

ALBLASSERDAM - Dodenherdenking

Op woensdag 4 mei 2005 zal van 19.30 uur tot 20.30 uur de Polderstraat, het gedeelte gelegen tussen de Dam en auto- en bootservice Jan Korteland worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. De Polderstraat is via de Voltastraat tot de Oranjestraat bereikbaar.

Bevrijdingsdag

Op donderdag 5 mei 2005 zal van 15.00 uur tot 17.00 uur het Cortgene gelegen tussen de Dam en de Haven worden afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.