Het CDA voert campagne in de Alblasserwaard en de Drechtsteden

02 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Het CDA voert campagne in de Alblasserwaard en de Drechtsteden

DRECHTSTEDEN / ALBLASSERDAM - Het CDA heeft op 27 en 28 februari campagne gevoerd in de Alblasserwaard. Op vrijdagavond 27 februari in het Dorpshuis van Noordeloos met medewerking van Adri Bom, Elco Brinkman, Ruth Peetoom en vele kandidaten voor Provinciale Staten en de waterschappen.

Op zaterdag 28 februari waren de 3 letters van het CDA te zien op het Raadhuisplein van Alblasserdam. De kandidaat statenleden Ellen Verkoelen - nummer 2 , Maurits de Haan nummer - 8 en Paul Rijken - nummer 4 van de CDA lijst voor de Provinciale Staten gingen in gesprek met de voorbijgangers.  De kandidaat leden voor de waterschappen Arie van den Herik – Rivierenland en Theo van Oostenrijk – Hollnadse Delta deelde flesjes water uit aan de voorbijgangers.

Aansluitend werden Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht bezocht.

Bereikbaarheid, veiligheid en energie zijn belangrijke thema’s in de Drechtsteden. Onze Dordtse Theo Oostenrijk en Sliedrechter Arie van der Herik zijn beide kandidaat voor het lokale waterschap en trekken samen op tijdens de campagne: ‘De Drechtsteden worden verbonden door het water. Dit geeft het waterschap een grote verantwoordelijkheid: droge voeten voor alle inwoners van de Drechtsteden.

Daar gaan we ons de komende jaren op richten’. Maurits de Haan uit Sliedrecht, ondernemer en CDA-kandidaat voor Provinciale Staten: ‘Mijn partij vindt het belangrijk dat de veiligheid van het goederenvervoer in deze regio de volle aandacht krijgt. Zeker in Zwijndrecht (Kijfhoek) en Dordrecht (spoor en water) worden er zeer veel gevaarlijke stoffen vervoerd. De Drechtsteden hebben de afgelopen jaren nauw samengewerkt, ook op het terrein van duurzaamheid. Het CDA is kritisch naar de plaatsing van windmolens in deze regio.’

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.