Opkikkerdag voor zieke Celine en haar gezin

23 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Opkikkerdag voor zieke Celine en haar gezin

ALBLASSERDAM - Op 22 februari werd er voor de 17-jarige Celine en haar gezin uit Alblasserdam, een Opkikkerdag georganiseerd door Stichting Opkikker. Celine is langdurig ziek en de pedagogische en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar zij onder behandeling is, vonden dat het gezin wel een ‘Opkikker’ kon gebruiken. Even het ziek zijn vergeten en met het hele gezin genieten! Stichting Opkikker is voor hen aan de slag gegaan en heeft aan de hand van de interesses van het gezin een onvergetelijke Opkikkerdag in Zeewolde, Almere en Barendrecht voorbereid.

Tijdens deze Opkikkerdag stond er een groot aantal verrassingen voor het gezin op het programma. Het gezin ging creatief bezig zijn met verf en klei in Rhoon, ontspannen tijdens een beauty behandeling terwijl papa met een sportwagen werd vermaakt en als klap op de vuurpijl de musical The Sound of Music bezoeken in Almere, de dag werd afgesloten met een familiediner in Barendrecht. Het gezin werd de hele dag begeleid door twee vrijwilligers van Stichting Opkikker. Zij zorgden ervoor dat het gezin het aan niets ontbrak, ook zorgden zij voor een mooie foto-/videorapportage als aandenken.

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen (0-17 jaar) en het gezin. Het hele gezin wordt in het zonnetje gezet en samen beleven ze een dag vol plezier. Ondersteund door vele vrijwilligers en een samenwerkingsverband met 80 ziekenhuizen, waaronder alle academische, zal Stichting Opkikker in 2015 naar verwachting meer dan 2000 gezinnen ‘Opkikkeren’. Stichting Opkikker is geheel afhankelijk van sponsoren, donateurs en belangeloze medewerking van derden.  

Voor meer informatie over het werk van Stichting Opkikker kunt u terecht op www.opkikker.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.