Dataplace sluit overeenkomst met Atrato IP Networks

10 juli 2012
Dataplace sluit overeenkomst met Atrato IP Networks

ALBLASSERDAM -  Dataplace, het grootste onafhankelijke datacenter in Zuid-Holland, heeft een overeenkomst gesloten met Atrato IP Networks. Hierdoor kunnen klanten van dataplace nu kiezen voor AMS-IX-certified diensten die door Atrato IP Networks in dataplace geleverd kunnen worden. De AMS-IX is een van de grootste internetknooppunten van de wereld. Dataplace is een van de weinige regionale datacenters met deze wereldspeler aan boord.

Michiel Muhlenbaumer, CTO van Atrato IP Networks: “Wij werken samen met carrierneutrale datacenters die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dataplace heeft alle faciliteiten in huis voor veeleisende bedrijven die op zoek zijn naar colocatie voor hun bedrijfskritische netwerkinfrastructuur. Doordat Atrato IP Networks haar diensten heeft toegespitst op dergelijke bedrijven, was de keuze voor dataplace een logische.”

Gerben van der Veen, Managing Director van dataplace: ”We zijn erg blij dat Atrato IP Networks ervoor heeft gekozen om haar netwerkdiensten als carrier aan te bieden in ons datacenter. Atrato IP Networks is de grootste AMS-IX-partner en voor onze klanten is het een goede ontwikkeling dat zij nu meer keuze hebben als het gaat om carrierdiensten.”

Over Atrato
Atrato IP Networks is leverancier van hoogwaardige IP-verkeer- en carrier-diensten. Sinds de oprichting in 2005 heeft Atrato een uitgebreid (low-latency) netwerk weten te realiseren met meer dan zeventig PoP’s in vijftien landen. Dankzij een verbinding met meer dan 25 Internet Exchanges zijn de betrouwbaarheid en snelheid van het netwerk gegarandeerd. Meer informatie: www.atrato-ip.com.

Over dataplace
Dataplace is een modern regionaal datacenter in Alblasserdam (Zuid-Holland), dat volledig redundant en energiezuinig is ingericht. Het datacenter, operationeel sinds het voorjaar van 2011, is carrierneutraal en van alle gemakken voorzien. Meer informatie: www.dataplace.eu.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.