“Soli Deo Gloria trots op trouwe leden”.

07 april 2014
“Soli Deo Gloria trots op trouwe leden”.

ALBLASSERDAM - Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria heeft op de jaarlijkse algemene ledenvergadering 2 trouwe leden gehuldigd vanwege hun 25jarig jubileum bij de vereniging. De heren Paul van Driel en Simon Stehouwer waren beide in het afgelopen jaar maarliefst 25 jaar verbonden aan de vereniging.

Paul van Driel
Paul musiceerde al  toen hij 25 jaar geleden lid werd van Soli. Hij had namelijk al een muzikale carrière achter de rug bij een vereniging in Oud-Vossemeer. Paul bespeelde bij Soli achtereenvolgens de sopraan saxofoon, de bariton saxofoon en na een korte onderbreking, de bes trombone, gevolgd door de bes-bas. Paul is op muzikaal gebied van alle markten thuis en kenmerkt zich als een echte “verenigingsman”. Iemand waar je nooit tevergeefs een beroep op doet. Ook het gezin van Paul is van grote waarde voor de vereniging, naast Paul bespelen ook zijn echtgenote Anneke en hun 3 kinderen een instrument bij de vereniging.

Simon Stehouwer
Simon bespeelt sinds 1989 op zeer verdienstelijke wijze slagwerk bij Soli. Simon speelt zowel bij het fanfare orkest als bij de Melody Percussion Band. Simon is daarnaast ook tamboer – maître van de vereniging en heeft Soli in het verleden in die hoedanigheid vele rondjes laten lopen door Alblasserdam en omstreken.  Simon is jarenlang bestuurslid geweest van Soli en regelt ook nu nog achter de schermen veel belangrijke zaken voor de vereniging. Ook Simon is een echte verenigingsman waar je nooit tevergeefs een beroep op doet.

Waardering
Als blijk van waardering voor het 25 jarig lidmaatschap ontvingen de beide heren uit handen van voorzitter Liesbeth van Utrecht de zilveren bondsspeld behorende bij dit jubileum. Het is voor de vereniging van onschatbare waarde om leden in hun midden te hebben die dag in dag uit voor de vereniging bezig zijn en deze daardoor in stand houden en waar mogelijk versterken.

Voorzittershamer
Tijdens dezelfde algemene ledenvergadering  heeft voorzitter Liesbeth van Utrecht haar bestuursfunctie neergelegd. Bestuur en leden van Soli Deo Gloria zijn Liesbeth dankbaar voor alles wat zij heeft betekend voor de vereniging als bestuurslid en de laatste 5 jaren als voorzitter van de vereniging. Liesbeth heeft de voorzittershamer van de vereniging overgedragen aan David van Kwawegen.

Foto jubilarissen SDG van links naar rechts: Paul van Driel, Liesbeth van Utrecht en Simon Stehouwer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.