OP en Willem Schulpen zoeken contact met Vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Milieu over Nedstaal

01 oktober 2014
OP en Willem Schulpen zoeken contact met Vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Milieu over Nedstaal

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Onafhankelijk Papendrecht en Willem Schulpen van het Actie-Comitee 'Asbest Nedstaal Nee', hebben via een brief contact gezocht met de Vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Milieu.

Zij willen zo bereiken dat Nedstaal stopt met de plannenmakerij rondom de verwerking van asbest in de fabriek.

Zij stellen in deze brief onder andere, dat het in de fabriek van Nedstaal verwerken van asbesthoudend schroot, veel te gevaarlijk is voor de volksgezondheid in deze regio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.