Veel deelnemers schoolzwemkampioenschap

06 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - Op woensdag 8 oktober worden in zwembad Blokweer schoolzwemwedstrijden gezwommen. 117 kinderen van 5 Alblasserdamse basisscholen gaan met elkaar de strijd aan.

Naast de divers leeftijdsklassementen voor de jongen en meisjes zullen de kinderen strijden om 8 finaleplaatsen bij de jongens en de meisjes. De 16 finalisten zullen samen met de schoolestafetteteams op zaterdag  11 oktober tijdens de officiële opening van zwembad Blokweer door Pieter van den Hoogenband het water in gefloten worden.

De wedstrijden beginnen op woensdag omstreeks 15.30 uur en de organisatie is in handen van zwemvereniging Wiekslag i.s.m. de gemeente Alblasserdam en 2521 gewoon zwemmen. Publiek is woensdag welkom en de toegang is gratis.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.