VV Alblasserdam tekent 3-jarig contract met kledingfabrikant Macron

30 september 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - VV Alblasserdam tekent 3-jarig contract met kledingfabrikant Macron

VV Alblasserdam had afgelopen week een heugelijk feit te vieren. Het tekende namelijk een sponsorcontract met kledingfabrikant Macron.

Beide partijen zijn verheugd met de ondertekening van het contract, die past in de langere termijn strategie van zowel Macron als VV Alblasserdam. Het contract werd ondertekend door oud-profvoetballer Dennis van der Gijp namens Macron, Cees Jorissen van Sportcentrum Dordrecht (de leverancier van Macron sportkleding) en VV Alblasserdam voorzitter Arjan Maat.

“VV Alblasserdam heeft de weg omhoog weer gevonden en is financieel en organisatorisch weer op orde”, aldus Maat. Dat de vereniging in de lift zit, blijkt ook uit het groeiend aantal leden. Het ledental groeide in korte tijd van 350 naar 500 leden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.