Verordening beschermd wonen en opvang ter inzage

24 september 2014 door Hennie van der Zouw
Verordening beschermd wonen en opvang ter inzage

ALBLASSERDAM / DORDRECHT - Vanaf 24 september tot 23 oktober 2014 kunt u reageren op de conceptverordening Wmo beschermd wonen en opvang die hoort bij het Wmo-beleidsplan Alblasserdam 2015. Ook ligt een inkijkexemplaar van de verordening bij de receptie van het gemeentehuis.

Reacties
U kunt reageren van 24 september tot 23 oktober 2014. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar Verordeningen.WMO@drechtsteden.nl of naar:

Gemeente Dordrecht
Programmateam Wmo Drechtsteden 2015
t.a.v. mevrouw M. den Ouden
Postbus 8
3300 AA  Dordrecht

Vergeet niet uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer te vermelden!
Informatie

Heeft u vragen over de verordening beschermd wonen en opvang? Neem dan contact op met het programmateam Wmo Drechtsteden via Verordeningen.WMO@drechtsteden.nl of bel naar 14078 (spreek in: Dordrecht en vraag naar iemand van het programmateam Wmo Drechtsteden).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.