MedicaPlus te zien bij "Mijn leven, mijn Gezondheid' op RTL 4

11 september 2014 door Hennie van der Zouw
MedicaPlus te zien bij "Mijn leven, mijn Gezondheid' op RTL 4

ALBLASSERDAM - Op zondag 14 september om 11.30 uur is MedicaPlus te zien bij 'Mijn leven, mijn gezondheid' op RTL4.

MedicaPlus, de praktijk voor functionele geneeskunde van Alexander Korbee, arts laat in deze aflevering zien hoe de stofwisseling en werking van het lichaam middels een gezondheidsscan in kaart kan worden gebracht.

De presentatrice krijgt o.a. een advies voor voedingssupplementen mee.

Men komt bij MedicaPlus voor chronische klachten of een preventief advies.

MedicaPlus houdt praktijk in Alblasserdam en heeft sinds kort een vestiging in Zwijndrecht.

Voor meer informatie www.drkorbee.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.