Voetbalclinic bij VV Alblasserdam groot succes

08 september 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - De voetbalclinic die VV Alblasserdam op dinsdag 2 september hield was een groot succes. Ruim 100 jongens en meisjes tussen de 4 en 13 jaar maakten tijdens de clinic kennis met het voetbalspel en de club op Sportpark Souburgh. Ook heeft de club weer nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen.

Tijdens de clinic kregen de kinderen een training onder begeleiding van trainers en spelers van het eerste van VV Alblasserdam. Na afloop konden de kinderen met dank aan Albert Heijn Alblasserdam genieten van een glaasje limonade, een pannenkoek of zakje chips.

Inlooptraining
Naast clinics organiseert de club regelmatig inlooptrainingen voor jeugd om vrijblijvend mee te trainen. Meer informatie staat op www.vvalblasserdam.nl en is te verkrijgen bij heer Hendriks via 0642461979.

Groei
VV Alblasserdam is de snelst groeiende vereniging in de regio. De vereniging is de afgelopen twee jaar enorm gegroeid dankzij onder andere dit jaarlijks terugkerende evenement. Met name de toename van leden tussen de 5 en 10 jaar (E/F/mini) is spectaculair te noemen. Voor de oudere jeugd in de A-, B-, C- en D-selectie-elftallen zet de club in op de verbetering van de kwaliteit door het aanbieden van extra trainingen. Het huidige ledenaantal staat op ruim 500.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.