Politie houdt vijf personen aan na overval

01 augustus 2014 door Hennie van der Zouw
Politie houdt vijf personen aan na overval

ALBLASSERDAM - Alblasserdam - Politiemensen hebben donderdagavond, om ongeveer 20.30 uur vier mannen en een vrouw aangehouden als verdachten van een overval aan de Polderstraat in Alblasserdam.

Om ongeveer 20.10 uur werd een ouder slachtoffer door een man aangesproken op de binnenplaats van zijn woning. Vrij snel daarna verschenen nog een aantal mannen en er ontstond een schermutseling. Het slachtoffer werd bedreigd met een mes. De overvallers gingen er vandoor met persoonlijke bezittingen van het slachtoffer.

Oplettende getuigen wisten de verdachten een stuk te volgen toen die er in een auto vandoor gingen. De gewaarschuwde politieagenten zagen de auto rijden op de A15 en zagen dat de auto de afslag naar de N3 richting Dordrecht nam. Daar is de auto aan de kant gezet en zijn de 5 inzittenden aangehouden. In de auto werden messen aangetroffen.

De vier mannen en de vrouw zijn overgebracht naar een politiebureau. Daar zal nader onderzoek plaatsvinden net als op de plek van de overval. Daar stelt de Forensische Opsporing een sporen onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.