Maat huldigt 8 jubilarissen

28 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Maat huldigt 8 jubilarissen

ALBLASSERDAM - Maat organiseerde vorige week zijn jaarlijkse zomerbarbecue. Tijdens deze feestelijke avond werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar zijn er 8 medewerkers 12,5 jaar in dienst. “Maat streeft naar long-time employment”, aldus Arjan Maat, directeur. “Dat is immers dé manier om waardevolle kennis en ervaring vast te houden en de continuïteit bij de opdrachtgevers te garanderen.”

Bijschrift foto: De 8 gehuldigde jubilarissen en Adri, Arjan en Alexander Maat

Namen gehuldigden:
Janneke Bouwman (staat niet op de foto)
Carla van der Ven
Jeroen van ’t Hoff
Jeroen van Hemert
Johan Boudestijn
John Baljé
Hans van der Dussen
Henk de Penning

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.