Jaarlijkse paardenmarkt druk bezocht

26 juli 2012
Jaarlijkse paardenmarkt druk bezocht

ALBLASSERDAM - Op woensdag 25 juli werd de jaarlijkse Paardenmarkt gehouden.

Door het mooie weer werd de paardenmarkt dit jaar zeer druk bezocht waarbij de menigte zich letterlijk verdrong om bij de pony's en paarden te komen. Vooral de jonge dames waren goed vertegenwoordigd rond de pony’s, die voor een paar honderd tot 1000 euro van de hand werden gedaan.

Helaas werd de paardenmarkt overschaduwd doordat iemand die onwel was geworden en een ambulance nodig had, maar het duurde zeker 10 tot 15 minuten voordat de ambulance er was. EHBO mensen riepen luid of de marktbezoekers aan de kant wilden gaan staan om de ambulance doorgang te verlenen. De ambulance kon zijn blauwe zwaailicht en sirene niet aanzetten, omdat men bang was dat de paarden zouden schrikken met alle gevolgen van dien.

Hieronder vindt u een aantal foto’s van deze markt: 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.