Echtpaar Ham 50 jaar getrouwd

09 juli 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Ham 50 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Het was de 7de juli 50 jaar geleden dat Philip Ham en Maja van As elkaar het ja-woord gaven. Dat deden ze in Gouda, de woonplaats van Maja.

Ze hebben de eerste jaren van hun huwelijk in Rotterdam gewoond, daar komt Philip vandaan. Later betrokken ze een ruime woning te Delft, waar Philip ook gewerkt heeft (bij TNO).

In 2004 is het echtpaar verhuisd naar Alblasserdam, waar ze tot op de dag van vandaag nog wonen. Philip en Maja hebben nog twee kinderen en 10 kleinkinderen, en dat is prettig, vooral omdat ze vaak naar Ouwehands dierenpark gaan. Maja gaat graag met de kinderen om.

Phlip brengt zijn vrije tijd door met fotograferen en beiden lezen en puzzelen ze graag. Om hun huwelijksdag te vieren hebben ze, samen met 50 familieleden op 5 juli 2014 een prachtige boottocht gemaakt. Burgemeester Blase was op felicitatiebezoek op 8 juli.

Foto: Joop Aret.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.