Verkeersmaatregel tijdens Avondvierdaagse Defilé

16 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Verkeersmaatregel tijdens Avondvierdaagse Defilé

ALBLASSERDAM - Donderdag 19 juni  is de laatste wandelavond van de Alblasserdamse Avond 4 Daagse. Traditiegetrouw wordt deze laatste avond besloten met een defilé.

Het defilé start om ca 19.30 uur vanaf sportpark Molenzicht en zal via de van Hogendorpweg, van Eesterensingel, Plantageweg en Dam/Cortgene naar het Raadhuisplein leiden. Tijdens het defilé zullen de eerder genoemde straten afgesloten worden voor ALLE verkeer m.u.v. voetgangers en hulpdiensten.

Om het defilé zo veilig mogelijk te laten verlopen wordt een ieder dringend verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Supporters worden verzocht een plekje langs de eerder genoemde route in te nemen, het is namelijk niet toegestaan voor supporters om zich tijdens het verzamelen van de deelnemers op het sportpark te begeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.