Sjoerd Veerman beoogd nieuwe wethouder Alblasserdam

05 april 2007

ALBLASSERDAM - De heer Sjoerd Veerman (49) is vandaag officieel door de CDA-fractie voorgedragen als kandidaat-wethouder voor de gemeente Alblasserdam. Hij vervangt Theo de Gelder die wegens gezondheidsproblemen zich genoodzaakt zag terug te treden. Het is sneu voor De Gelder dat hij reeds na 2 maanden zijn functie op moet geven. Sinds begin februari 2007 had hij immers zijn voorganger Jaap de Gruijter vervangen. Op 25 april zal de gemeenteraad van Alblasserdam in zijn vergadering een besluit nemen over een eventuele benoeming.

In een voltallige B&W-vergadering wordt besloten over een nieuwe portefeuilleverdeling. Tot aan afgelopen dinsdagavond was Veerman raadslid voor de gemeente Nederlek. Deze functie heeft hij vier jaar bekleed. Daarvoor was hij 12 jaar statenlid voor de provincie Zuid- Holland. In het dagelijks leven is de heer Veerman Landschapsplan coördinator Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Samen met zijn vrouw en drie van zijn vier kinderen woont hij in Krimpen aan de Lek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.