Allerlaatste zwemwedstrijd huidige zwembad Blokweer.

05 mei 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - Zaterdag 3 mei werd de allerlaatste zwemwedstrijd in het huidige zwembad gezwommen. Wiekslag zwom deze laatste wedstrijd samen met Numansdorp en het Rotterdamse WZ010.  Na een korte toespraak van Wiekslagvoorzitter Danny van Leeuwen en Wethouder Veerman klonk het eerste startsignaal. Er werd deze laatste wedstrijd goed gezwommen getuige het aantal medailles en persoonlijke records.

Rinse Franken zwom het pr record van de dag door zijn tijd op de 50 vlinder met 11,29 seconden te verbeteren. Rose-Anna Vliegenthart zwom 9,82 seconden sneller op de 100 vrij en Susanna Hammerstein was op dezelfde afstand 9,29 seconden sneller. Michelle Soeteman zwom de 100 school 8,31 seconden sneller en Wesley Scheepbouwer zwom deze 6,15 seconden sneller. 5,87 seconden sneller was Colin Atkari op de 50 vrij. Suzanne Brunenberg zwom de 25 vlinder en was 4,60 seconden sneller dan voorheen. Ryan de Laat verbeterde zich 3,90 seconden op de 100 school en Alex van den Berg was op de 100 vlinder 3,52 seconden sneller.

Op de 200 wissel zwommen Jorrit de Vries, Nikita Herwig, Romy de Laat en Cheyenne Visser allen een persoonlijk record. Jeroen Mulder, David Kroon   en Thom Bravenboer zwommen een nieuw pr op de 50 school. Jens Schout dook met een pr van 2,12 seconden voor het eerst onder de 50 seconden op de 50 vrij. Op de 100 vrij werd door Chantal van Rikxoort, Isabel Scheepbouwer en Joyce Lodder een nieuw pr gezwommen.  Pim Romeijn, Wouter Brunenberg, Timo Huizer, Ruben Hartog, Daan Kouwenhoven en Fenna Herwig zwommen een pr op de 50 vrij.  Carlijn Roest was sneller op de 25 vrij en Tom Romeijn op de 100 school.  Wendy ten Wolde kon een pr bijschrijven op de 50 rug.

Met gefrituurde hapjes na afloop werd een klein feestje gevierd en al weer volop gesproken over het nieuwe zwembad.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.