Zonnige Koninginnedag 2012

01 mei 2012
Zonnige Koninginnedag 2012

ALBLASSERDAM - Op maandag 30 april was het een zonnige en feestelijke Koninginnedag. Erg bijzonder was het lekkere weer, want de weken ervoor was er elke dag minimaal een bui gevallen, maar precies vandaag was het de hele dag droog en zonnig.

Bij CKC Kinderdijk en VV Alblasserdam werden sportieve activiteiten georganiseerd en ook de traditionele aubade op het Raadhuisplein werd goed bezocht.

Maar het drukst was het weer traditioneel bij de vlooienmarkt rond Landvast en in de Drentse Hof, waar honderden kinderen op een kleedje zaten.

Hieronder volgt een foto-impressie van deze feestelijke dag:

Foto's: Joop Aret

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.