Esther de Lange CDA lijsttrekker bij Europese verkiezingen bezoekt Drechtsteden

28 april 2014 door Hennie van der Zouw
Esther de Lange CDA lijsttrekker bij Europese verkiezingen bezoekt Drechtsteden

DRECHTSTEDEN - De lijsttrekker van het CDA bij de verkiezingen voor het Europees Parlement, Esther de Lange, bezoekt op 2 mei aanstaande de Drechtsteden. Samen met huidig delegatieleider Wim van de Camp zal zij Dordrecht aandoen om te praten over het behoud van Intercitytreinen voor Dordrecht. In Alblasserdam bezoekt het gezelschap het Container Transferium en is er een bijeenkomst in Landvast. Deze bijeenkomst begint om 19:30 uur. 

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30-19:40 welkomstwoord CDA voorzitter

19:40-19:55 Esther de Lange CDA Europarlementariër over Europa en transport oa Tolvignet voor Autobahn vanaf 2016 en Poolse lonen nog vele jaren lager dan Nederlandse uit Transport en Logistiek.

19:55-20:10 Wim van de Camp CDA Europarlementariër over schone motoren (Euro-6 norm) en Oost-  West verbinding A15 en Betuwe lijn

20:10-20:30 vragen publiek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.