'Koninklijk Bezoek' aan basisschoolschool 'Het Kompas'

27 april 2014 door Hennie van der Zouw
'Koninklijk Bezoek' aan basisschoolschool 'Het Kompas'

ALBLASSERDAM - Ter gelegenheid van het 130 jarig bestaan van de basisschool Het Kompas brachten 'Zijne Koninklijke Hoogheid Willem-Alexander 'en 'Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Maxima' op 24 april een bezoek aan de school.

Onder politiebegeleiding werden ze naar het schoolplein gebracht. De belangstelling was groot. Toen de koets stopte heette de Burgemeester het koninklijk paar welkom. tot half drie die middag werd er in alle groepen een koniklijk bal opgevoerd.

Het jubileum van basisschool 'Het Kompas' was zeer geslaagd, mede door de aanwezigheid van de 'koninklijke' bezoekers.

Foto: Joop Aret.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.