Uitreiking Onderwijsprijs 2014 aan Mevr. Jannie Meijer

24 april 2014 door Hennie van der Zouw
Uitreiking Onderwijsprijs 2014 aan Mevr. Jannie Meijer

ALBLASSERDAM - Op donderdag 24 april 2014 reikte burgemeester Bert Blase van de gemeente Alblasserdam de Onderwijsprijs 2014 uit aan Jannie Meijer. Jannie Meijer is sinds 1996 bestuurslid van basisschool Het Kompas.
 
Onderwijsprijs
De Onderwijsprijs is in het leven geroepen tijdens de afscheidsreceptie van de toen koninklijk onderscheiden Frank van Welzenis, voormalig directeur van obs ’t Nokkenwiel. De prijs wordt om het jaar uitgereikt aan een persoon in het onderwijs die zich onderscheidt op het gebied van duur, originaliteit, excellentie en verbinding. De jury, bestaande uit Frank van Welzenis, wethouder Peter Verheij en Ankie Kesseler (Bibliotheek AanZet), prijst Jannie Meijer onder meer om haar werkzaamheden voor Het Kompas en het samenwerkingsverband primair onderwijs, haar geloof in eenpitters en krachtenbundeling en haar sociale betrokkenheid. Daarmee heeft zij een grote bijdrage geleverd aan het onderwijs en de ontwikkeling van vele kinderen.
 
Tijd en locatie
De overhandiging van de prijs vond plaats na de opening van het Koningsbal van basisschool Het Kompas op donderdag 24 april om 13.00 uur op het Scheepsbouwplein in Alblasserdam. Het Kompas organiseerde dit koningsbal ter ere van het 130-jarig bestaan van de school.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.