Koninklijke onderscheiding voor Thijs Zanen

27 januari 2012
Koninklijke onderscheiding voor Thijs Zanen

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 27 januari 2012 reikte burgemeester Blase een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Thijs Zanen. Dit gebeurde tijdens een druk bezochte afscheidsreceptie van de heer Zanen in de nieuwe brandweerkazerne aan de Dam.

Thijs Zanen (55) is tot zijn grote verrassing benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau door zijn bijzondere en langdurige inzet voor de vrijwillige brandweer.

Thijs Zanen is sinds 1975 lid van de vrijwillige brandweer. Hij heeft zich hier lange tijd ingezet ten goede van de samenleving en veiligheid in zijn woonplaats en regio. Daarnaast was hij lid/voorzitter van de Onderdeelscommissie (OC) en diverse werkgroepen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.