Koninklijke onderscheiding voor de heer Hofstede

09 december 2011
Koninklijke onderscheiding voor de heer Hofstede

ALBLASSERDAM - Op donderdag 8 december 2011 reikte burgemeester Blase een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer H. Hofstede. Dit gebeurt om 20.30 uur in het clubgebouw van atletiekvereniging AAA Alblasserdam, op Sportpark Souburgh. Op deze avond neemt hij afscheid van de atletiekvereniging.

De heer Hofstede (55) wordt Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn grote inzet voor de atletiekvereniging AAA in Alblasserdam en voor de atletiek in de regio.

De heer Hofstede is sinds 1991 actief voor AAA. Zo was hij initiatiefnemer en coördinator van het Roparunteam, organisator van jeugdkampen en schoolatletiekdagen, was hij tussen 1995 en 2010 wedstrijdcoördinator, bestuurslid en voorzitter en is hij nu vicevoorzitter en secretaris van AAA. Sinds 2009 geeft hij bij AAA één keer per week training aan langeafstandslopers.

Sinds 2001 is hij actief voor de pupillencompetitie in de regio Dordrecht.

Voor de Triatlonvereniging Dordrecht organiseerde de heer Hofstede drie keer de Houten Koppenloop. Hij was 13 jaar jurylid voor de Atletiekunie, afdeling Dordrecht. Van 2006 tot 2010 was hij lid van de Commissie van Advies van de Gemeentelijke Regeling Sportpark Souburgh.

Foto: Joop Aret

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.