Avondvierdaagse blijft groeien

20 juni 2012
Avondvierdaagse blijft groeien

ALBLASSERDAM - Van 18 juni tot en met donderdag 21 juni wordt de jaarlijkse avondvierdaagse gehouden met als afstanden 2,5, 5 en 10 km. Het is een steeds groter wordend wandelfeest, dat dit jaar voor de 12e keer wordt georganiseerd.

Er hebben zich dit jaar bijna 1200 kinderen en ouders van Alblasserdamse basisscholen ingeschreven.

Ook dit jaar is er weer een prijs te verdienen. Dit keer voor de groep die het origineelste hoofddeksels heeft en daarmee als groep duidelijk herkenbaar is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.