Vrijwilligers gevraagd voor Avondvierdaagse

03 mei 2012
Vrijwilligers gevraagd voor Avondvierdaagse

ALBLASSERDAM - De avondvierdaagse wordt al weer vele jaren in Alblasserdam georganiseerd. Ieder jaar is het weer een succes. Dit jaar wordt er gewandeld op maandag 18 juni t/m donderdag 21 juni.

Maar dit kan niet zonder de hulp van vele vrijwilligers. Voor deze vrijwilligers is er maandag 7 en donderdag 10 mei een informatie avond met een cursus verkeersregelaar die start om 19.30 uur in SCC Landvast.

De organisatie is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die mee willen helpen avondvierdaagse 2012 tot een succes te maken.

Wat kunt u zoal doen als vrijwilliger? U kunt het verkeer regelen of een controlepost bemannen. Ook kunt u helpen met het uitdelen van de versnaperingen die de wandelaars onderweg krijgen of de routes bij de start uitdelen.

Dus als u wilt meewerken, kom dan op maandag 7 of donderdag 10 mei, om 19.30 uur, SCC Landvast.

Voor verdere informatie kunt u kijken op de website www.avd-alblasserdam.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.