Overval Snackbar Alblasserdam

24 mei 2012
Overval Snackbar Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Woensdagavond 23 mei heeft er een overval plaats gevonden op  snackbar Margaret’s Corner aan de Randweg in Alblasserdam. Een nog onbekende man kwam tegen 7 uur de zaak binnen en toonde daarbij een vuurwapen. 

De man is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Er raakte tot zover bekend niemand gewond. Wel is de ambulance ter plaatse gekomen omdat één mevrouw was flauw gevallen. 

De politie heeft met diverse eenheden de omgeving afgezocht en kreeg daarbij assistentie van de politie helikopter. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.