Diplomazwe​mmen Wiekslag

21 april 2014 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Zaterdag 19 april deden 29 zwemlessertjes van Wiekslag examen voor het A-, B- of C-diploma. De kandidaten deden hun uiterste best. Schijnbaar moeiteloos zwommen ze diep onder water door een gat in een zeil, klommen met regenkleding over een vlot of zwommen er onderdoor,  lieten een goede borst- en rugcrawl zien en legden 100 tot 200 meter schoolslag en rugslag af. Kortom, deze kinderen bewezen dat ze zichzelf kunnen redden in onze waterrijke omgeving !

Hieronder volgen de namen van de geslaagden:
 
Diploma A:
Milan Merkx, Bart Besteman, Mattie Sprong, Jesse Post, Marleine Stouten, Theo Hak, Sharon Drinkwaard, Maartje Noorland en Michelle Zanen.
 
Diploma B:
Manuel Bernard, Judith Booij, Levi Cloots, Jette Goudswaard, Rebecca Kanters, Annemarie Nijsse, Walter den Ouden en Charlotte van Zanten. 
 
Diploma C:
Frederieke Maat, Quince Durge, Tasos Garganis, Annika Heijkoop, Ruben Hoogendijk, Marius Hak, Nilton Çetin, Gijs Heijkoop, Julia Kruithof, Siem van Vliet, Esther ten Wolde en Yannick Wijgers.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.