Fenna Herwig en Ryan de Laat clubkampioenen Wiekslag

21 april 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - Zaterdag 19 april stonden de jaarlijkse clubkampioenschappen bij Wiekslag op het programma. Dit waren de kampioenschappen voor de zwemselectie, waterpolo en recreanten (zwem- en poloschool). De deelnemers waren in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld en streden daar voor de felbegeerde titel.

Bij de zwemselectie werd als vanouds gestreden om de Ad van der Steen wisselbokalen.  De algehele clubkampioenen werden bepaald door de tijden van de gezwommen aftanden en slagen bij elkaar op te tellen. Die tijd werd vergeleken met de clubrecords van die leeftijd. De zwemmer en zwemster die deze tijd het dichts benaderd is algeheel clubkampioen.

Na enig rekenwerk door de 2 dames die alle tijden verwerkten werden de winnaars bekend. Fenna Herwig en Ryan de Laat mochten zich laten huldigen als clubkampioenen 2013. Met de wisselbokaal, 2 bekers en een mooie bos bloemen stonden ze bovenop het ereschavot.
 
De clubkampioenen per leeftijdscategorie waren bij de zwemselectie Rinse Franken, Fenna Herwig, Wendy ten Wolde, Raphaël Booiman, Romy de Laat, Ryan de Laat, Cheyenne Visser en Thomas Verhoeven. Bij de recreanten waren dit Loïs den Ouden en Jerry Cetin. De waterpolo clubkampioenen werden, Dinand van Weerd, Matthias den Ouden, Davy Pols en Danny van Leeuwen.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.