Verkoopmarkt De Schutse levert recordopbrengst op

20 april 2009
Verkoopmarkt De Schutse levert recordopbrengst op

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 18 april werd voor de vierde keer de grote verkoopmarkt georganiseerd voor De Schutse.
Het schitterende weer zorgde voor een enorme toeloop en een opbrengst van liefst 63.000 euro.

Er stonden tientallen kramen van vrijwilligers en bedrijven met allerlei verkoopwaar. Niet alleen was er een grote rommelmarkt, maar ook waren er heel veel stands met etenwaar, kleding, planten en boeken.
De opbrengst komt volledig ten goede aan verzorging van gehandicapten in woonvoorzieningen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.