Actiemarkt voor De Schutse goed bezocht

14 april 2007

ALBLASSERDAM – Op zaterdag 14 april werd er op een stralende dag een grote actiemarkt gehouden op het Raadhuisplein, georganiseerd door de Gereformeerde Gemeente in Nederland. Het was nu de 2e keer dat dit in Alblasserdam op het Raadhuisplein werd georganiseerd, want hiervoor werd het meerdere malen in Nieuw-Lekkerland gehouden.

De opbrengst kwam 100% ten goede aan De Schutse, een landelijke organisatie die zorg- en dienstverlening biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

Op deze markt stonden zo'n 95 kramen en 2 grote tenten opgesteld, waar allerlei kleding, boeken, planten en etenswaren te koop was van goede kwaliteit. Ook voor kinderen was er heel wat te doen, zoals spijkerbroek hangen, een springkussen en een wedstrijd koemelken. De totale opbrengst was liefst 55.000 euro.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.