Werkzaamheden bij transformatorstation aan Pieter de Hoochplaats

11 april 2014 door Hennie van der Zouw
Werkzaamheden bij transformatorstation aan Pieter de Hoochplaats

ALBLASSERDAM - Vanaf maandag 14 april aanstaande voert Joulz werkzaamheden uit bij het transformatorstation aan de Pieter de Hoochplaats nabij basisschool De Loopplank. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 10 juni. Bewoners in de directe omgeving en bezoekers aan het gebied kunnen overlast ervaren.

Joulz zet het werkgebied af met hekken. Een stroomonderbreking tijdens de werkzaamheden is niet uit te sluiten. Joulz plaatst wel een noodvoorziening in een container op het parkeerterrein. Hierop worden de bestaande gebruikers van het transformatorstation overgenomen. Hulpdiensten zoals ambulance en brandweer hebben vrije doorgang.

Stedin is de netbeheerder die zorgt voor de aanleg, onderhoud en veiligheid van het elektriciteit- en gasnetwerk in Alblasserdam. Om de toekomstige energielevering te garanderen moet de installatie in het bestaande transformatorstation worden vernieuwd. Joulz en onderaannemer Van Geffen voeren het werk in opdracht van Stedin uit.

Meer informatie
Bij vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Stedin via telefoonnummer 0900-1426. Voor uitvoeringstechnische zaken kunt u contact opnemen met Bert Haak via telefoonnummer 06-51457916.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.