Werkzaamheden voor het aanbrengen van Verkeersveiligheidsmaatregelen aan de Oost-Kinderdijk

31 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Werkzaamheden voor het aanbrengen van Verkeersveiligheidsmaatregelen aan de Oost-Kinderdijk

ALBLASSERDAM - Op 14 april 2014 starten werkzaamheden voor het aanbrengen van verkeersveiligheidsmaatregelen aan de Oost Kinderdijk en West Kinderdijk te Alblasserdam. De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van trottoirs en parkeerplaatsen, de aanleg van nieuwe op- en afritten van het fietspad op de dijk en het aanbrengen van een nieuwe asfaltdeklaag.
 
Ook wordt een nieuwe wegmarkering aangebracht. Ter hoogte van Oost Kinderdijk nummer 4 tot en met 61 en de Oost Kinderdijk tussen de Noordenstraat en Merwedeweg zal de deklaag in een afwijkende kleur worden uitgevoerd.
 
De werkzaamheden worden hoofdzakelijk buiten de spitsuren uitgevoerd.  Er zal dan een halve rijbaan worden afgezet. Om het verkeer dan in goede banen te leiden wordt er gewerkt met een verkeerslichtinstallatie.  Op nader aan te geven dagen zal een volledige afzetting van de dijk noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de asfalteringswerkzaamheden. Hierover zal tijdig worden geïnformeerd. Voor bestemmingsverkeer blijft de dijk bereikbaar. Doorgaand verkeer wordt geadviseerd gebruik te maken van de aangegeven omleidingsroutes.
 
De werkzaamheden zullen naar verwachting eind juli gereed zijn

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.