H.V. Anderz speelt met nieuw boekje in op de groeiende Olympische Schaatskoorts

11 februari 2014
H.V. Anderz speelt met nieuw boekje in op de groeiende Olympische Schaatskoorts

DRECHTSTEDEN - De Olympische 'Winterkoorts' begint zich langzamerhand in de Nederlandse huiskamers te verspreiden.

Hoeveel gouden medailles gaan we bij het olympische schaatstoernooi dit jaar winnen?

Wordt het weer zo spannend als de vorige Winter Olympiades?

H.V. Anderz uit Alblasserdam speelt hier met zijn nieuwe boekje: "De Olympische Geschiedenis van het Langebaanschaatsen" direct op in.

De komende Olympische Spelen in Rusland werpen hun slagschaduwen al vooruit. Bijna dagelijk lees en hoor je in de media over wie er wel mag of moet gaan, en waarom wel of niet.

Het nieuwe boekje van H.V.Anderz concentreert zich vooral op de sport. Uitgaand van alle Nederlandse schaatsmedaillewinnaars die er sinds de eerste Olympische Winterspelen in 1924 in het Franse Chamonix geweest zijn, geeft hij een overzicht van alle tot nu toe gehouden Olympische Winterspelen. Hij concentreert zich hierbij vooral op de Nederlandse deelnemers en Medaillewinnaars. Geen enkele wordt er overgeslagen.  

Ook een groot aantal buitenlandse Schaats Medaillewinnaars wordt in zijn boekje behandeld. Maar H.V. Anderz richt zijn blik vooral op de Nederlandse successen.

Wilt u nog eens op uw gemak terugbladeren naar de Nederlandse medaille winnaars bij het langebaanschaatsen van de vorige Olympische Winterspelen, dan is dit boekje van H.V. Anderz een must voor u.

'De Olympische Geschiedenis van het Langebaanschaatsen' (105 pagina's, ISBN: 9789402112344) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij www.bol.com/bravenewbooks. Prijs: € 19,95.

H.V. Anderz heeft de afgelopen tijd ook nog twee boekjes over het internationale voetbal uitgegeven. Zijn eerste boekje: 'Voetbalfinales' werd al snel gevolgd door een dikker boekwerk met de titel: 'Het Internationale Clubvoetbal'

In 'Voetbalfinales'geeft H.V. Anderz een beknopt overzicht van alle tot nu toe gespeelde internationale voetbal finales op clubvoetbal niveau, en in het boekje "Het Internationale Clubvoetbal' word door hem uitgebreid ingegaan op de geschiedenis van alle grote Internationale en Nederlandse voetbalclubs en de prijzen die ze inmiddels gewonnen hebben.

Voor meer gegevens en bestelinformatie: www.bol.com/bravenewbooks

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.