"Voetbalfinales" eerste boekje van H.V. Anderz

05 augustus 2013
"Voetbalfinales" eerste boekje van H.V. Anderz

DRECHTSTEDEN - Een oud-leerkracht uit Alblasserdam heeft vorige week zijn eerste pennenvrucht onder pseudoniem gepubliceerd.

In zijn eerste boekje 'Voetbalfinales' geeft auteur H.V. Anderz, via gedetailleerde lijsten, een uitgebreid overzicht van bijna alle internationale voetbalfinales uit de Europese en Wereld voetbalcompetities op Club gebied. Zo vind u in dit boekje onder andere alle Europa-Cup/Champions League finales, alle Wereldbekerfinales en alle finales om de Zuid-Amerikaanse Copa Libertadores.

Bij de lijsten en overzichten van de Europese finales zoomt H.V. Anderz in op de Nederlandse voetbalsuccessen van de afgelopen 60 jaar.

Ook worden in dit boekje de Gouden Schoen winnaars, en de Europees Voetballers en Wereldvoetballers van de afgelopen jaren beschreven.

Als er belangstelling is voor dit soort uitgaven, dan heeft H.V. Anderz nog meer plannen.

Zijn boekje is te bestellen via deze link:  

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.