SGP organiseert kleurwedstrijd

28 februari 2014
SGP organiseert kleurwedstrijd

ALBLASSERDAM - SGP Alblasserdam organiseert een kleurwedstrijd voor alle Alblasserdamse kinderen. Tot 15 maart kunnen alle kinderen aan de slag met de speciaal voor de verkiezingen vervaardigde kleurplaat.

Kinderen kunnen in drie leeftijdsgroepen meedoen en ontvangen altijd een attentie. Kinderen tot en met 6 jaar, vanaf 7 tot en met 10 jaar en ouder dan tien jaar strijden daarnaast om een taart voor het hele gezin. De kleurplaat kan ingeleverd worden op drie adressen die aangegeven zijn op de achterzijde van de kleurplaat.

Ook is de SGP te vinden op het Wilgenplein op 8 maart van De kleurplaat is ook te vinden op de website 14.00 – 16.00 uur en de verkiezingsmarkt in het Makado op 15 maart tussen 10.00 en 15.00 uur. De kleurplaat is te vinden op www.sgpalblasserdam.nl
 
De SGP wil hiermee onderstrepen dat zij zich sterk maakt voor het gezin en goede voorzieningen voor Alblasserdamse kinderen.De SGP is zeer ingenomen met speeltuinvereniging in Kinderdijk. Zij vindt dit een prachtig voorbeeld hoe al tachtig jaar een prachtige vereniging overeind wordt gehouden. Ook de kinderboerderij is een mooi voorbeeld die veel Alblasserdamse kinderen blij maakt.

De SGP wil dat bij het Lammetjeswiel meer speelvoorzieningen komen. Eerder pleitte de SGP al voor het aanpakken van de blauwalg in het Lammetjeswiel zodat er de hele zomer gezwommen kan worden. Zo maakt SGP zich sterk om de komende periode het speelplaatsenbeleid te herzien. In samenspraak met inwoners wil de SGP goed verspreid over Alblasserdam praktische en goed bruikbare speelvoorzieningen realiseren.

Nu gebeurt dat, volgens de SGP, nog te ad hoc en alleen als de buurt aan de beurt is voor een reconstructie.  De SGP wil hierbij de jeugdgemeenteraad een belangrijke rol geven. Ook moet er volgens de SGP mogelijkheden geboden worden boomhutten te maken. Ook wil de SGP in Alblasserdam initiatieven om tot een Speel-o-theek te komen steunen. Bij een speel-o-theek kan speelgoed geleend worden. Zo kunnen meer kinderen voor weinig geld verschillende spelletjes gebruiken.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.