SGP Alblasserdam neemt campagneauto in gebruik

02 januari 2014
SGP Alblasserdam neemt campagneauto in gebruik

ALBLASSERDAM - Lijsttrekker Peter Verheij heeft op 2 januari 2014 de campagneauto van SGP Alblasserdam in gebruik genomen.  De auto zal ingezet worden bij verschillende activiteiten die de SGP de komende maanden in Alblasserdam organiseert. Een van die activiteiten is een vervoersdienst voor ouderen.  

Ook andere Alblasserdammers die vervoer nodig hebben van of naar een bestemming in de regio kunnen een beroep doen op de SGP. De vervoersservice van SGP Alblasserdam zal vanaf 1 februari tot en met 19 maart 2014 dienst doen. De dienst zal met verschillende vrijwilligers, waaronder kandidaten van de SGP, worden ingevuld. Eind januari zal de SGP meer informatie geven over het gebruik van de service. Met deze vervoersdienst onderstreept de SGP het thema van haar speerpunt ‘Sociale Gemeenschap’.

Alblasserdam is een dorp waar mensen voor elkaar klaar staan. Het onderlinge contact en het elkaar helpen is hier heel gewoon. Onder andere door sterke sociale netwerken en een sterk georganiseerd kerkelijk leven is Alblasserdam wat het is. Alblasserdam kenmerkt zich door de vele vrijwilligers die voor mensen klaar staan. De SGP waardeert deze zorg voor elkaar enorm en ondersteunt dat!
 
De SGP stelt het zelf organiserend vermogen van de samenleving centraal. De SGP wil het meedoen van de inwoners bevorderen. Daarom wil de SGP mantelzorg en vrijwilligerswerk stimuleren. Via de WMO wil de SGP waar mogelijk beperkingen wegnemen en ondersteuning bieden aan kwetsbare inwoners. De SGP wil netwerken tussen professionele en vrijwilligersorganisaties versterken en praktische ondersteuning aan vrijwilligers bieden.
 
De SGP staat voor een betrokken, betrouwbaar en actief gemeentebestuur dat geworteld is in de samenleving. Het bestuur van de gemeente Alblasserdam is bij de SGP in vertrouwde handen.
 
Het complete verkiezingsprogramma treft u hier aan. De kandidatenlijst kunt u vinden op www.sgpalblasserdam.nl, en een videoboodschap van het SGP hieronder:
 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.