D66 heeft vertrouwen in verkiezingen

04 november 2013
D66 heeft vertrouwen in verkiezingen

ALBLASSERDAM - Ramon Pardo (45) voert D66 aan bij de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. De leden van de Alblasserdamse afdeling kozen de huidige fractievoorzitter voor de tweede keer tot lijsttrekker. Bij de verkiezingen van 2010 behaalde D66 twee zetels in de raad, na acht jaar afwezigheid uit de Alblasserdamse politiek. Sindsdien maakt Ramon Pardo zich vooral sterk voor meer burgerparticipatie en invloed van inwoners op hun bestuur.

Op de tweede en derde plaats staan Michael van der Plaat en Marko Stout. Michael van der Plaat (25) is nu vier jaar raadslid en maakt zich onder meer sterk voor verenigingsleven en sport. Marko Stout (53) versterkt de fractie deze periode als lid van de commissie Grondgebied. Stout zet zich al ruim tien jaar in voor een meer leefbaar en gezond Alblasserdam. Nieuwe krachten op de lijst zijn Jacco Schook (22), Ivana Glavas (26) , Kirsten Deelen (21) en Sandra van Vliet. Kirsten Deelen is onder meer bekend als voorzitter van de Jeugdgemeenteraad.

Lijsttrekker Ramon Pardo is zeker van zijn zaak: "samen met deze frisse en gedreven kandidaten heb ik vertrouwen dat wij een kritisch en inhoudelijk verhaal vertellen. Politiek is niet voor bange mensen en wij willen daarom zonder blad voor de mond opkomen voor de Alblasserdammer. D66 zet komende periode in voor een leefbaar en gezond dorp, een sterk verenigingsleven en eerlijk bestuur”. Binnenkort volgt het inhoudelijke programma met speerpunten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.