VVD licht het verkiezingsprogrammaz online toe

25 februari 2014
VVD licht het verkiezingsprogrammaz online toe

ALBLASSERDAM - De VVD Alblasserdam start in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart met zogenoemde thema -en detailblogs. In deze blogs licht de VVD belangrijke thema's uit het verkiezingsprogramma uit en verdiept sommige van die thema's in de detailblogs.

"We hebben bewust een kort en bondig verkiezingsprogramma neergezet. Op die hoofdlijn lijken lokale partijen het veelal met elkaar eens. Zo is iedereen voor een prettige leefomgeving in Alblasserdam. De vraag is echter welke afweging en keuzes je daarvoor uiteindelijk maakt. Wij kiezen er nadrukkelijk voor om via korte items op onze website die verdieping aan te bieden", aldus campagneleider Ruben van der Lecq.

Op maandag 24 februari verscheen de eerste korte blog over het sociale domein op de website van de VVD. De komende weken worden daar op frequente basis nieuwe berichten aan toegevoegd. Nieuw is dat mensen ook kunnen reageren op de website, waardoor er een interactieve discussie kan ontstaan. "Politiek is vaak veel zenden, terwijl juist luisteren zo belangrijk is."

Begin dit jaar startte de VVD al met voorstelblogs, waarin de eerste zes kandidaten van de lijst zich zullen voorstellen. Daarnaast hebben zij ook allemaal een politiek statement gemaakt op hun persoonlijke profiel.

Alle blogs zijn terug te vinden op www.alblasserdam.vvd.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.