Twee verdachten brandstichting aangehouden in Alblasserdam

21 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Twee verdachten brandstichting aangehouden in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - De politie heeft in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 februari in de A. G. Smitstraat twee jonge mannen aangehouden op verdenking van brandstichting.

Omstreeks 04:50 uur werd melding gemaakt van een in brand staande glijbaan op de Ganzerik. Na een korte zoektocht in de omgeving van de kinderspeelplaats en op basis van getuigenverklaringen konden de twee verdachten worden aangehouden.

De twee jongens van 15 en 18 jaar uit Alblasserdam zijn voor verhoor overgebracht naar een politiebureau. De politie doet onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.