Uitreiking certificaten cursus duurzaam ondernemen Alblasserdam

14 februari 2014 door Frank
Uitreiking certificaten cursus duurzaam ondernemen Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op 13 februari reikt wethouder Sjoerd J. Veerman (duurzaamheid) van de gemeente Alblasserdam certificaten uit aan de 25 ondernemers die hebben deelgenomen aan de cursus ‘Duurzaam ondernemen loont!’. De gemeente bood deze cursus van stichting Stimular gratis aan bedrijven aan om hen te stimuleren bij te dragen aan de doelstellingen uit het duurzaamheidsactieplan: 2% energiebesparing per jaar en 20% duurzame energie in 2020. Het aanbieden van deze cursus is een van de 26 acties uit het duurzaamheids­actieplan van de collegeperiode 2010-2014.

Milieubarometer
Aanstaande donderdag is de laatste van vier sessies. Tijdens deze sessie staat communicatie centraal en zullen alle deelnemers presenteren welke acties zij oppakken om hun organisaties te verduurzamen. Veel maatregelen zullen voortkomen uit de Milieubarometer van die zij tijdens de cursus hebben ingevuld. Ook bedrijven die niet deelnemen aan de cursus kunnen de milieubarometer invullen op  https://online.milieubarometer.nl/aanmelden/alblasserdam. Dit gratis startabonnement dat loopt tot eind 2014 wordt aangeboden door de gemeente.

Tijd en locatie
De presentaties van de deelnemers en de uitreiking van de certificaten vinden plaats vanaf 16.15 uur bij Lesec, Nieuwland Parc 12 in Alblasserdam. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.uitreiking certificaten cursus duurzaam ondernemen Alblasserdam

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.