Alblasserdam sterker door verbinding

11 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Alblasserdam sterker door verbinding

ALBLASSERDAM - De doelstellingen die het college van B & W in Alblasserdam zich in het collegeprogramma in 2010 heeft gesteld, zijn voor het overgrote deel bereikt.

Dat is de belangrijkste conclusie uit de evaluatie van het Collegeprogramma 2010 – 2014. Van de 140 prestatieafspraken is 90% gerealiseerd. Hiervan is de uitvoering afgerond of verloopt volgens planning.

De factoren voor de successen die op inhoudelijke dossiers zijn bereikt in het collegeprogramma zijn terug te voeren op de bestuursstijl van het college, de ontwikkeling van de ambtelijke organisatie en de focus op de uitvoering.

Met name de nieuwe bestuursstijl heeft geleid tot het aangaan van sterke coalities met maatschappelijke partners. Hierdoor kon extra kennis en ervaring vanuit de Alblasserdamse samenleving worden gebruikt wat tevens zorgde voor een breder draagvlak van beleid.

Foto: Joop Aret.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.