Wiekslagzwemmer Odin Kruithof verbetert zichzelf met mooie tijd op Nederlands Junioren Kampioenschap

03 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Wiekslagzwemmer Odin Kruithof verbetert zichzelf met mooie tijd op Nederlands Junioren Kampioenschap

ALBLASSERDAM - Odin Kruithof zwemt NJK. Wiekslagzwemmer Odin Kruithof zwom vrijdag in Amsterdam. Daar stonden 3 dagen de Nederlandse junioren kampioenschappen op het programma.

Odin kwam uit op de 50 vrij. Odin was als nummer 40 geplaatst met een tijd van 0.28.75. Na 2 banen tikte Odin aan in een fraaie 28.39 en bleef daarmee staan op plaats 40. Voor Odin zit het korte baan seizoen er nu op en ook hij gaat zich de rest van het seizoen volledig  richten op de lange baan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.