Gemeente en Belangenvereniging Vinkenwaard Ondertekening intentieverklaring

30 maart 2012
Gemeente en Belangenvereniging Vinkenwaard Ondertekening intentieverklaring

ALBLASSERDAM - Wethouder economie A.L. Cardon en voorzitter Belangenvereniging Vinkenwaard M.A.C. de Haan ondertekende op donderdag 29 maart een intentieverklaring. Met de verklaring spraken beide partijen hun wil tot goede en hechte samenwerking uit. Die samenwerking richt zich op de herstructurering van de Vinkenwaard-Noord.

Feestelijke start
De ondertekening is de feestelijke start van de gezamenlijke aanpak van het bedrijventerrein Vinkenwaard-Noord. Mede dankzij een subsidie van de provincie Zuid-Holland kan worden gestart met het opstellen van een beeldkwaliteitsplan. In dat plan worden de ambities en beoogde resultaten van de herstructurering beschreven. Binnenkort wordt een enquête uitgezet onder alle ondernemers en bewoners van de Ampèrestraat, Wattstraat, Voltastraat, Edisonweg en Herzweg. De uitkomsten van het onderzoek naar plannen en wensen van de ondernemers en bewoners, worden verwerkt in het beeldkwaliteitsplan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.