Voetbaltraining 4-8 jarigen bij VV Alblasserdam

15 januari 2014 door Hennie van der Zouw

ALBLASSERDAM - VV Alblasserdam verzorgt in de maanden januari en februari (inloop)voetbaltrainingen voor leden en niet-leden in de leeftijdscategorie 4 tot en met 8 jaar in de zaal in sporthal Blokweer in Alblasserdam.

Deze trainingen voor F en mini-pupillen, jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 4 tot en met 8 jaar, staan onder leiding van diverse jeugdtrainers. De trainingen zijn voor leden maar ook gratis voor niet-leden.

Kinderen die interesse hebben om eens een keertje mee te komen trainen zijn welkom op de woensdagen 15, 22 en 29 januari en 5, 12 en 26 februari.

De trainingen worden gegeven in verschillende groepen. De groep voor de 7 en 8 jarigen traint tussen 14:00 en 14:50 uur. De groep voor de 4 tot en met 6 jarigen traint tussen 15:00 en 15:50 uur.

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer Fabian Schouten via 06-46281643 of kijk op de website van VV Alblasserdam.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.