Geslaagde Minimarkt van de Paradijsvis

20 mei 2012
Geslaagde Minimarkt van de Paradijsvis

ALBLASSERDAM - Met het hijsen van de "verenigingsvlag" werd op 19 mei om 9.00 uur deze minimarkt van aquariumvereniging De Paradijsvis geopend. Het was die dag bijzonder mooi weer en het publiek stroomde dan ook toe. Er werden die dag veel "rommeltjes" verkocht zoals boeken, platen, speelgoed en electrische apparatuur.

Ook kon men op een andere manier kennis maken met de vereniging, want het gebouw aan de Klaproosstraat 26 stond die dag geheel in het teken van een "open dag". Een dag waarop eenieder kennis kon maken met de vereniging. Voor meer informatie: zie de verenigingswebsite: www.paradijsvis.nl

Foto: Joop Aret

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.