Feestelijke Kerstmarkt in het Makado Winkelcentrum

23 december 2013 door Hennie van der Zouw
Feestelijke Kerstmarkt in het Makado Winkelcentrum

ALBLASSERDAM - Afgelopen vrijdag 20 december en zaterdag 21 december was het Makado Winkelcentrum in Alblasserdam helemaal is Kerstsfeer.

Bij binnenkomst kon je als je geluk had al ontvangen worden door een tweetal Kerstvierders die zo uit de boeken van Charles Dickens weggelopen konden zijn, en als je verder het winkelcentrum binnenliep, werd je overweldigd door een groot aantal kerstkraampjes.

Er was van alles te doen in het winkelcentrum. En alles was in Kerstsfeer. Alleen jammer dat de buitentemperatuur soms een zomers gezicht liet zien...

Foto's: Joop Aret.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.