Kapsalon ‘t Hoekje in actie voor Serious Request

02 december 2013
Kapsalon ‘t Hoekje in actie voor Serious Request

ALBLASSERDAM - Al negen jaar organiseert het landelijk radiostation 3FM in samenwerking met het Rode Kruis een nationale inzamelingsactie voor een stille ramp. Dit jaar is gekozen voor de kinderen die sterven door diarree. Alle medewerkers van kapsalon ´t Hoekje dragen dit jaar hun steentje bij door een avond gratis te knippen voor dit goede doel.
 
Dit jaar plaatst 3FM het glazen huis in Leeuwarden, waarvandaan 3 dj´s heel Nederland oproepen in actie te gaan voor het goede doel. In samenwerking met huisleverancier Indola, onderdeel van Henkel, willen de medewerkers van kapsalon ´t Hoekje ook proberen bij te dragen aan een oplossing die voorkomt dat 800.000 kinderen per jaar sterven aan diarree.
 
Op woensdagavond 11 december gaat de salon daarom extra open. Van iedere klant die zich vanaf 18:00 uur laat knippen door Yvonne, Pien of Miranda gaat de opbrengst in zijn geheel naar Serious Request. “We slaan hiermee twee vliegen in één klap,” stelt eigenaresse Miranda Boon. “De mensen zijn netjes geknipt tijdens de Kerstdagen en de opbrengst gaat naar het goede doel.” Miranda geeft wel aan dat er die avond alleen geknipt wordt. “We willen zoveel mogelijk mensen de kans om de actie te steunen. Langdurige behandelingen staan dat idee in de weg.”
 
Iedereen die zich wil laten knippen en daarmee helpt om de kindersterfte door diarree tegen te gaan, wordt opgeroepen om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Kapsalon ‘t Hoekje is gevestigd op Scheldeplein 1b te Alblasserdam. Telefoon 078-6912270.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.